Mihajlović već u bolnici, iščekuje početak terapije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jul.2019, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović već u bolnici, iščekuje početak terapije

Iako je prvobitno objavljeno da će se nekadašnji selektor fudbalske reprezentacije Srbije, trener Bolonje Siniša Mihajlović, javiti u bolnicu sutra, plan je promenjen i on je danas otišao u bolnicu, gde će početi sa tretmanom lečenja leukemije, saopštio je italijanski klub.

"Naš trener je u subotu rekao da jedva čeka da ode u bolnicu. Mihajlović je održao svoju reč. U dogovoru sa našim medicinskim timom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i odeljenjem hematologije Instituta 'Seranjoli', on je u ponedeljak uveče otišao u bolnicu, iako je to trebalo da se dogodi u utorak", navedeno je u saopštenju Bolonje.

Kako je preneo B92, klub koji je srpski stručnjak spasao od ispadanja iz elitnog takmičenja prošle sezone, uputio je i poruku Mihajloviću.

"U napad od prvog trenutka, kao što si obećao. Sa tobom smo. Napred Siniša!", navedeno je.

Mihajlović je u subotu na konferenciji za novinare saopštio da boluje od leukemije, dok je medicinsko osoblje Bolonje preciziralo da je bolest akutnog oblika i da je neophodna agresivna terapija.

"Ponestalo mi je suza, spreman sam za borbu"

Srpski fudbalski trener, u otvorenom pismu javnosti, zahvalio se svima na podršci nakon što je otkrio da boluje od leukemije.

Mihajlović kaže da je spreman da se bori sa opakom bolesti.

"Postoje trenuci u životu kada se borite protiv protivnika koga je teško pobediti, kada morate da se suočite sa komplikovanim problemom. Sada se nalazim u tom momentu, ali imam sreću jer nisam sam. Osećam da imam neverovatno veliku podršku", poručio je Mihajlović preko lista Gazeta delo Sport.

On je istakao da je dobio na hiljade poruka podrške, da ih je sve pročitao jednu po jednu i da su mu dale snagu da istraje u borbi.

"To mi je sigurno i obaveza da ću pobediti bitku protiv leukemije. Ovo su bili teški dani i izvinjavam se što nisam na sve poruke odgovorio", naveo je Mihajlović i zahvalio se brojnim ljudima iz sporta i javnog života na ogromnoj podršci.

"Hvala i onima koji su mi zviždali i kritikovali me na terenu, a sada poslali poruku "Ne odustaj, Siniša". Hvala velikoj publici, ljudima iz politike, javnog života, upoznao sam mnogo prijatelja širom sveta, kao i porukama predsednika država (ne mogu da verujem), ali i od pisama dece koja su mi izmamila osmeh. Pokrenuli ste me, nestalo mi je suza, sada sam spreman za borbu. Vidimo se uskoro zajedno", zaključio je Mihajlović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OTVORENO PISMO SINIŠE MIHAJLOVIĆA: Ponestalo je suza, spreman sam za borbu

Izvor: Večernje novosti, 15.Jul.2019

Otkrio sam da imam veliku podršku. U ovim danima dobio sam mnogo solidarnosti i pozitivne energije. Sve mi je to dalo sigurnost i obavezu da pobedim – kaže srpski strateg Minuli vikend počeo je šokantnom vešću: Siniša Mihajlović završava karijeru kako bi se posvetio borbi...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.