Mihajlović već u bolnici, iščekuje početak terapije

Izvor: Večernje novosti, 15.Jul.2019, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović već u bolnici, iščekuje početak terapije

Iako je prvobitno objavljeno da će se nekadašnji selektor fudbalske reprezentacije Srbije, trener Bolonje Siniša Mihajlović, javiti u bolnicu sutra, plan je promenjen i on je danas otišao u bolnicu Iako je prvobitno objavljeno da će se nekadašnji selektor fudbalske reprezentacije Srbije, trener Bolonje Siniša Mihajlović, javiti u bolnicu sutra, plan je promenjen i on je danas otišao u bolnicu, gde >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << će početi sa tretmanom lečenja leukemije, saopštio je italijanski klub."Naš trener je u subotu rekao da jedva čeka da ode u bolnicu. Mihajlović je održao svoju reč. U dogovoru sa našim medicinskim timom i odeljenjem hematologije Instituta ''Seranjoli'', on je u ponedeljak uveče otišao u bolnicu, iako je to trebalo da se dogodi u utorak", navedeno je u saopštenju Bolonje.Kako je preneo B92, klub koji je srpski stručnjak spasao od ispadanja iz elitnog takmičenja prošle sezone, uputio je i poruku Mihajloviću."U napad od prvog trenutka, kao što si obećao. Sa tobom smo. Napred Siniša!", navedeno je.Mihajlović je u subotu na konferenciji za novinare saopštio da boluje od leukemije, dok je medicinsko osoblje Bolonje preciziralo da je bolest akutnog oblika i da je neophodna agresivna terapija.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Mihajlović već u bolnici, iščekuje početak terapije

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Jul.2019, 08:16

Iako je prvobitno objavljeno da će se nekadašnji selektor fudbalske reprezentacije Srbije, trener Bolonje Siniša Mihajlović, javiti u bolnicu danas, plan je promijenjen i on je u ponedeljak otišao u bolnicu, gdje će početi sa tretmanom liječenja leukemije, saopštio je italijanski klub.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.