Mihajlović potvrdio: Ja sam novi trener Sampdorije

Izvor: Večernje novosti, 19.Nov.2013, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović potvrdio: Ja sam novi trener Sampdorije

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović potvrdio je da odlazi sa kormila državnog tima i da preuzima italijanskog prvoligaša Sampdoriju.- Odlučio sam da napustim reprezentaciju Srbije i prihvatim ponudu Sampdorije. Ja sam novi trener kluba iz Đenove - izjavio je Mihajlović posle revijalne utakmice između nacionalnog tima i novinarske selekcije u Užicu (2:0).On je naveo da ponuda Sampdorije nije uticala na njegovu odluku da ode sa klupe državnog tima.- Ranije sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << rešio da odem, na to nisu uticali ni finansijski razlozi. Moj ugovor sa Fudbalskim savezom Srbije ističe krajem meseca, napuštam funkciju selektora i preuzimam tim Sampdorije - poručio je Mihajlović.Selektorski posao Mihajlović je obavljao od maja 2012. godine, a pod njegovim vođstvom najbolji fudbaleri Srbije nisu uspeli da se kvalifikuju za prvenstvo sveta sledeće godine u Brazilu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihajlović: Odlazim sa klupe Srbije i preuzimam Sampdoriju

Izvor: Press, 19.Nov.2013

"Odlučio sam da napustim reprezentaciju Srbije i prihvatim ponudu Sampdorije. Ja sam novi trener kluba iz Ðenove", izjavio je Mihajlović posle revijalne utakmice između nacionalnog tima i novinarske selekcije u Užicu (2:0).. On je naveo da ponuda Sampdorije nije uticala na njegovu odluku da...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.