Miha zadovoljan uprkos porazu

Izvor: NaDlanu.com, 26.Maj.2012, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miha zadovoljan uprkos porazu

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović posle poraza na debiju od selekcije Španije u prijateljskom meču (2:0) rekao je da je bilo dobrih i loših stvari, ali da je ukupni utisak bolji nego što je očekivao.

"Primili smo dva gola bezveze, ali za početak je bilo veoma dobro. Momci su parirali Špancima dok su imali snage, video sam mnogo pozitivnih stvari, mnogo i negativnih i sad nam preostaje da to >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << popravimo do starta kvalifikacija", rekao je Mihajlović za Prvu televiziju.On je dodao da je formacija sa tri igrača u odbrani prilično dobro funkcionisala, iako su oba gola primljena posle grešaka u toj liniji."I najmanja greška u odbrani je dovoljna da primiš gol, prvi je pao posle kontre, a drugi iz penala. Međutim, bolje je da sada pravimo greške, da bismo ih ispravili, nego da mislimo da je sve u redu. Upravo zato igramo sa jakim protivnicima, da bi nam pravili što više problema", konstatovao je Mihajlović.Prema njegovim rečima veoma je važno da igrači imaju pravi pristup i uvek pruže maksimum. "Ne bih nikog izdvajao, važno je da je svaki igrač dao sve od sebe i da kad izađe sa terena da može da se pogleda u ogledalo i ima mirnu savest. Imali smo i neke dobre šanse, jedan gol nam je poništen zbog ofsajda. I atmosfera na tribinama bila je dobra, samo me brinu ovi stalni problemi sa dimnim bombama i pitam se dokle, jer se plašim da nam diskvalifikuju teren u Beogradu", zaključio je Mihajlović.Naredni prijateljski meč Srbija igra 31. maja protiv Francuske u Remsu, a mini turneja završava se 5. juna u Stokholmu protiv Švedske.(Tanjug)

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.