Miha zadovoljan i pored poraza

Izvor: NaDlanu.com, 05.Jun.2012, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miha zadovoljan i pored poraza

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović rekao je posle prijateljskog meča u Stokholmu da je zadovoljan, bez obzira što su njegovi izabranici pretrpeli treći poraz na mini turneji (2:1).

"Ne treba da podsećam da rezultat nije previše bitan, važno je da vidimo sve raspoložive igrače. Polako sve ide nabolje u funkciji priprema za kvalifikacije za svetsko prvenstvo 2014", izjavio je Mihajlović i dodao da je iz današnje utakmice izvukao pozitivne utiske.POGLEDAJ VIDEO: Švedska - Srbija 2:1"Tu prvenstveno mislim na veliko zalaganje svih igrača i pravi pristup obavezama. To pokazuje da sve ide dobro, ne treba smetnuti s uma da se Šveđani spremaju za nastup na prvenstvu Evrope. Primili smo nesmotreno prvi gol, ali dobro, igrači su već i umorni, kraj je sezone i moram priznati da sam u svakom slučaju zadovoljan", kazao je Mihajlović, izrazivši zahvalnost nacionalnom savezu što je organizovao tri prijateljske utakmice sa vrhunskim reprezentacijama. "Takođe imponuje i sportsko ponašanje naše ekipe. Ukoliko mi dajemo pozitivan primer, to će se odraziti i na navijače, što je danas bio slučaj. Bodrili su nas sjajno, nije bilo ispada i, korak po korak, sve ide nabolje", poručio je Mihajlović.(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.