Miha je pobednik godine, ponovo!

Izvor: Sportske.net, 07.Sep.2020, 19:11

Miha je pobednik godine, ponovo!

Zar ste sumnjali?!

Siniša Mihajlović je pobedio koronavirus, pošto je dobio i drugi negativni test.

Srpski trener spada u grupu rizičnih pacijenata pošto je do nedavno vodio višemesečnu bitku protiv akutne leukije, koju je takođe "pobedio".

Kada je stigla vest da je pozitivan na koronavirus, fudbalski svet je bio zabrinut, ali Miha je opet izašao kao pobednik.

Bolonja je kratko >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << potvrdila da je i drugi test pokazao negativne rezultate, tako da se Mihajlović vraća redovnim obavezama i već od sutra će ponovo voditi treninge Bolonje.

Bolonja sezonu otvara 21. septembra na vrućem gostovanju Milanu na San Siru, a povratak Mihe sigurno će značiti u ključnom delu priprema pred start Serije A.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.