Mesi je zaslužio da se zabavi u Majamiju

Izvor: B92, 14.Jun.2023, 22:36

"Mesi je zaslužio da se zabavi u Majamiju"

Selektor fudbalske reprezentacije Argentine Lionel Skaloni izjavio je da je Lionel Mesi zaslužio da se zabavi" u Interu iz Majamija.

"Veoma sam srećan što je Mesi odlučio da ode i igra za klub u gradu koji će tretirati veoma dobro", rekao je selektor svetskih šampiona na konferenciji za novinare u Pekingu uoči prijateljske utakmice između Argentine i Australije.

"Nije bitna liga ili država, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << važno je da se oseća dobro u gradu i u klubu. Siguran sam da će tamo imati uslove da se zabavlja. On to zaslužuje", rekao je 45-godišnji trener argentinske zvezde koja je u španskoj štampi otkrio da je imao teškoće u prilagođavanju životu u Parizu tokom svoje dve sezone u Pari Sen Žermenu.

Lionel Mesi je u intervjuu koji su u utorak emitovali kineski mediji rekao da mu je Svetsko prvenstvo odigrano prošle godine u Kataru verovatno poslednje u karijeri.

Na pitanje o mogućnosti da zaigra na narednom Mundijalu 2026. godine u Kanadi, Meksiku i Sjedinjenim Američkim Državama, bivši fudbaler Barselone i PSŽ-a je bio uzdržan.

Skaloni je rekao da su Mesijeve izjave "veoma oprezne".

"On je čovek koji ne laže. Realnost je da ćemo videti kako će se osećati 2026. kada će imati 39 godina. Svetsko prvenstvo je mnogo daleko da nema smisla pričati o tome", rekao je Skaloni.

Mesi, koji je u subotu doputovao u Kinu, predvodiće aktuelne svetske šampione protiv Australije na utakmici koja će biti odigrana na nedavno renoviranom stadionu u Pekingu kapaciteta 68.000 mesta.

Ta utakmica će biti revanš osmine finala Svetskog prvenstva u Kataru, na kojem je Mesi postigao gol u pobedi Argentine od 2:1 u Dohi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.