Mesi će na kraju sezone napustiti Pari Sen Žermen

Izvor: Beta, 03.Maj.2023, 10:43

Mesi će na kraju sezone napustiti Pari Sen Žermen

Fudbaler Pari Sen Žermena Lionel Mesi napustiće na leto taj fudbalski klub nakon što ga je uprava suspendovala na dve nedelje, pošto je bez dozvole otputovao u Saudijsku Arabiju.Mesijev ugovor ističe na kraju sezone, a kako je danas preneo Ekip, ni uprava ne želi više da produži saradnju sa 35-godišnjim Argentincem.Mesi je tražio dozvolu kluba da putuje u Saudijsku Arabiju zbog sponzorskih obaveza, u dva navrata je odlagao let kako bi sačekao dozvolu, ali je nije dobio.On je ipak otputovao u Saudijsku Arabiju, zbog čega je suspendovan na dve nedelje, priopustiće dve prvenstvene utakmice (Troa, Ažaksio) i biće mu oduzeta dvonedeljna plata. Njemu je zabranjeno da trenira sa ekipom dok traje suspenzija.Spekuliše se da će se Mesi vratiti u Barselonu, gde je i stekao svetsku slavu, a za njega su zainteresovani i brojni američki klubovi.Mesi je do sada odigrao 71 utakmicu u svim takmičenja za pariski klub, postigao je 31 gol, imao je 34 asistencije i osvojio šampionsku titulu.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ronaldo najplaćeniji sportista sveta – Federer u Top 10

Izvor: B92, 03.Maj.2023

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo najplaćeniji je sportista sveta, posle potpisivanja ugovora sa sudijskim klubom Al Nasr, objavio je magazin Forbs...Ronaldo je u prethodnih 12 meseci zaradio 136 miliona dolara i prvi put od 2017. godine je najplaćeniji sportista sveta, preneo je BBC...Ugovor...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.