Mensah: Gana sa Stevanovićem može da bude prvak Afrike

Izvor: Blic, 18.Feb.2011, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mensah: Gana sa Stevanovićem može da bude prvak Afrike

Kapiten fudbalske reprezentacije Gane Džon Mensah uveren je da će pod vođstvom novog selektora Gorana Stevanovića "crne zvezde" osvojiti titulu kontinentalnog šampiona.

"Sada imamo novog selektora, kome je potrebno vreme da upozna ekipu. Do sada smo, sa njim na klupi, odigrali samo jedan prijateljski meč. Ipak, uveren sam da ćemo dobro trenirati i raditi naporno kako bi osvojili Afrički kup nacija, pošto znam >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da imamo kvalitet za to", kazao je Mensah lokalnim medijima u Gani.

Stevanović je nedavno pobedom debitovao na klupi Gane, koja je u prijateljskoj utakmici savladala Togo sa 4:1. On je na toj funkciji zamenio zemljaka Milovana Rajevca, koji je 2010. doveo Ganu do četvrtfinala Svetskog prvenstva.

Selekcija Gane će u kvalifikacionoj grupi za Afrički kup nacija igrati sa Svazilendom, Kongom i Sudanom.

Domaćini Afričkog kupa nacija sledeće godine biće Gabon i Ekvatorijalna Gvineja.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.