Marković želi u Dinamo Zagreb, traži platu 900.000 evra

Izvor: B92, 25.Jul.2019, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marković želi u Dinamo Zagreb, traži platu 900.000 evra

Nekadašnji fudbalski reprezentativac Srbije Lazar Marković želi da predje u zagrebački Dinamo, prenosi Jutarnji list.

Kako se navodi, bivši krilni napadač Partizana i Liverpula došao bi u redove šampiona Hrvatske za platu od 900.000 evra po sezoni.

Marković ujedno ima ponudu Bešiktaša, ali pošto klub iz Istanbula ima probleme sa likvidnošću, njegovi agenti preporučili su ga Dinamu.

Ovaj 25-godišnji fudbaler trenutno je bez kluba jer mu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je istekao ugovor sa Liverpulom, a poslednjih šest meseci bio je na pozajmici u Fulamu.

Od 2014. godine bio je u Liverpulu, koji ga je platio Benfiki 25 miliona evra, ali na Enfildu nije opravdao očekivanja i bio je prosleđivan na pozajmice u lisabonski Sporting, Hal, Fenerbahče, Anderleht i Fulam.

Marković bi mogao da stigne u Dinamo kao zamena za supertalentovanog Danija Olma, za koga postoji veliko interesovanje velikih evropskih klubova.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.