Marka bira najbolje u istoriji, Zvezda se sjajno drži!

Izvor: Sportske.net, 25.Mar.2020, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Marka'' bira najbolje u istoriji, Zvezda se sjajno drži!

Zanimljivu anketu pokrenuo je prestižni španski list na svom portalu.

Svima nam sve više nedostaje sport, fudbal pogotovo, ali moramo da budemo strpljivi, da ispoštujemo savete lekara i da se svi zajedno izborimo sa pandemijom koronavirusa.

Situacija u Španiji je sve teža, posle Kine i Italije, Španija je doživela najteži udarac u ovoj pandemiji, ali tamošnja ''Marka'' našla je način da u ovim teškim danima razonodi svoje čitaoce.

Na njihovom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << portalu pokrenuta je anketa u kojoj se bira najbolji fudbalski tim u istoriji.

OVDE možete da vidite koji timovi imaju najviše glasova, a ono što posebno privlači pažnju je da je Crvena zvezda iz 1991. godine veoma visoko plasirana, na sedmom je mestu u trenutku dok ovo pišemo.

Trenutno najviše glasova (28.9 hiljada) ima Barselona iz vremena dok ju je sa klupe vodio Pep Gvardiola, drugi je Zidanov Real (18.7k), a treći je Milan (12.9k) pod vođstvom Ariga Sakija od pre oko tri decenije.

Sledi Di Stefanov Real, pa Real iz osamdesetih (generacija Butragenja, Uga Sančeza, Gordilja, Kamača, Šustera...), a šesti je Krojfov Ajaks (6.8k).

Za njima sledi Crvena zvezda iz 1991. na sedmoj poziciji sa 5.4 hiljada glasova u ovom trenutku. U Top 10 su još Puškašov Honved, pa Bajern pod vođstvom Bekenbauera i čuvene Mančesterove ''Bezbijeve bebe''.

-
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.