Izvor: RTS, 05.Dec.2022, 14:54

Marka: Ronaldo u Saudijskoj Arabiji, prelazi u Al Nasr

Portugalski fudbalski reprezentativac Kristijano Ronaldo od prvog januara 2023. biće novi član Al Nasra iz Saudijske Arabije, prenosi španska Marka.
Španski list podseća da je Portugalac, kao što se i najavljivalo prethodnih dana, dogovorio dvoipogodišnju saradnju sa klubom iz Saudijske Arabije, koja je vredna oko 500 miliona evra.

Ronaldo će u novom klubu godišnje zarađivati oko 200 miliona evra. Kristijano će potpisivanjem >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ugovora sa Al Nasrom postati jedan od najplaćenijih sportista sveta.
"Ronaldo je pronašao tim sa kojim će dominirati u Saudijskoj Arabiji, ali je liga u ovoj zemlji daleko od svetskog nivoa. On je napravio korak unazad u sportskoj karijeri, ali će mu ovaj ugovor doneti veliku zaradu", navodi Marka.
Al Nasr trenira Francuz Rudi Garsija, dok će Portugalcu saigrači biti, između ostalih, Alvaro Gonzalez i David Ospina. Ronaldo je pre nekoliko nedelja raskinuo ugovor sa Mančester junajtedom, a trenutno nastupa za reprezentaciju Portugalije na Svetskom prvenstvu u Kataru.
Ranije je igrao za Juventus, Real i Sporting.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ronaldo potpisao

Izvor: B92, 05.Dec.2022

Kristijano Ronaldo od 1. januara 2023. biće novi član Al Nasra iz Saudijske Arabije, prenosi španski sportski list "Marka"...Španski list podseća da je Portugalac, kao što se i najavljivalo prethodnih dana, dogovorio dvoipogodišnju saradnju sa klubom iz Saudijske Arabije, koja je vredna oko 500...

Nastavak na B92...

Španska Marka potvrđuje: Gotov posao, Ronaldo od 1. januara u Saudijskoj Arabiji

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 05.Dec.2022

Kako stvari stoje, Portugalac odlazi iz Evrope Izgleda da se Ronaldo neće mnogo udaljiti od Katara po završetku Mundijala! Kako piše španska Marka, dogovoren je posao između njega i Al Nasra iz Saudijske Arabije, pa će Portugalac od 1. januara i zvanično biti član ovog kluba. Kako dalje piše...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.