MNOGI SU GA ŽELELI: Evo gde karijeru nastavlja Marko Docić

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2023, 15:49

MNOGI SU GA ŽELELI: Evo gde karijeru nastavlja Marko Docić

Nedavno je operisao slepo crevo.

 Kapiten Čukaričkog Marko Docić izjavio je da će i naredne sezone igrati za beogradski fudbalski klub iako su mnogi klubovi bili zainteresovani za njegove usluge.

Docić je član Čukaričkog od 2016. godine.

- Iz ove perspektive, sve mi to dosta zanimljivo zvuči. Došao sam na Banovo brdo da se afirmišem, da mi ovo bude iskorak u karijeri, da iz Čukaričkog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nastavim ka Evropi. Nisu se neke stvari poklopile, ostao sam ovde dugo. Uklopio sam se u klub, trudim se da budem deo strategiie, nekako sam ovde video sebe, ovo je postala moja kuća. Ne bih mogao sebe posle ovih sedam godina da zamislim u nekom drugom klubu. Nadam se da ću nastaviti da napredujem sa klubom i da budem uvek tu za Čukarički - rekao je Docić, prenosi zvanični sajt Čukaričkog.

On je priznao da je imao ponude da promeni sredinu.

- Nisam mnogo o tome razmišljao, te stvari sam više prepustio našem sportskom direktoru Matijaševiću. On zna moje planove, ukoliko dođe situacija da ponuda bude dobra, neće biti problema. Ukoliko ne, ostajem ovde, imamo još mnogo toga da napravimo - dodao je kapiten Čukaričkog. 

Docić na Bledu radi po posebnom programu, pošto je nedavno operisao slepo crevo.

- Za sada sve teče po planu, čak sam i malo ranije počeo da se uvodim u rad van terena, sa laganim trčanjem i nekim korektivnim vežbama. Trebalo bi da se u delu zagrevanja sa loptom priključim ekipi, pa ćemo videti kako će se sve odvijati - izjavio je Docić. 

Docić je prošlu sezonu ocenio kao vrlo uspešnu.

- Ostvarili smo zacrtane ciljeve. Malo nam je nedostajalo i da budemo drugi, iako smo imali isti broj bodova kao TSC. Takođe, poraženi smo u finalu Kupa Srbije, a mogli smo i do trofeja. Najbitnije je da smo izborili grupnu fazu, videćemo još da li Lige Evrope ili Lige konferencije. Lično statistički sam imao najbolju sezonu u karijeru. Ali, najbitniji je učinak ekipe - istakao je Docić.

On je naveo da bi voleo da Čukarički dobije lakšeg rivala u plej-ofu za Ligu Evrope.

- Uvek je dobro imati sreće prilikom žreba, nadam se da će tako biti ovoga puta. Ima dosta zanimljivih i jakih rivala, ali sve je to još daleko. Spremamo se, imaćemo jake utakmice na pripremama, igraćemo i protiv Sparte iz Praga. Otprilike će nas ekipe tog ranga čekati u plej-ofu za Ligu Evrope - naveo je Docić.

Kapiten Čukaričkog je naveo da ekipu očekuje velika borba u domaćem šampionatu.

- Nema dileme da će konkurencija naredne sezone biti još jača. Čini mi se da je Crvena zvezda još kvalitetnija, da su doveli zaista vrhunska pojačanja u rangu Lige šampiona. Takođe, Partizan, TSC, Vojvodina i Čukarički će biti odlični. Ali, uvek neka ekipa nenadano iskoči, prošle godine je to bio Novi Pazar, koji je do pred kraj sezone bio u igri za Evropu. Verujem da će i ovoga puta biti slično i da nas očekuje zanimljiv šampionat, ali i takmičenje u Kupu Srbije - naveo je Docić.

On je najavio da će se njegov tim truditi da ostvari dobar rezultat na međunarodnoj sceni.

- Trudićemo se da što bolje odigramo na međunarodnoj sceni, da popravimo rejting i srpskog fudbala, ali i klupski. Bitno nam je da sakupimo što više bodova, da i Čukaričkom bude lakše u narednim sezonama, da bi naš klub mogao da ima lakše rivale i kontuinuitet igranja u Evropi - zaključio je Docić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Docić: Ostajem

Izvor: B92, 03.Jul.2023

Kapiten Čukaričkog Marko Docić izjavio je da će i naredne sezone igrati za beogradski fudbalski klub...Docić je član Čukaričkog od 2016. godine..."Iz ove perspektive, sve mi to dosta zanimljivo zvuči. Došao sam na Banovo brdo da se afirmišem, da mi ovo bude iskorak u karijeri, da iz Čukaričkog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.