Lukaku pozvao čelnike FIFA da stanu na putu rasizmu

Izvor: 011vodič.com, 03.Sep.2019, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lukaku pozvao čelnike FIFA da stanu na putu rasizmu

Fudbaler Intera Romelu Lukaku pozvao je svetske fudbalske čelnike da urade više u borbi protiv rasizma. Navijači Kaljarija vređali su Lukakua na rasnoj osnovi i oponašali su majmunske krike pošto je u nedelju uveče u Seriji A postigao gol iz penala za pobedu od 2:1.
Kladionica MaxBet nudi kvotu 1,65 na ogru 0-2 gola u meču Srbija – Portugalija.
Lukaku je na društvenim mrežama naveo da se nada da će >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << fudbalski savezi širom sveta snažno reagovati na sve slučajeve diskriminacije.
– Godinama to govorim, ali i dalje nema nikakve akcije. Dame i gospodo, ovo je 2019. godina i umesto da idemo napred, mi nazadujemo – smatra Lukaku.
Navijači Kaljarija su prošle sezone na rasnoj osnovi vređali Mojzea Kina, dok je igrao za Juventus, kao i Bleza Matuidija, godinu dana ranije. Izgleda da im je prešlo u naviku…

The post Lukaku pozvao čelnike FIFA da stanu na putu rasizmu appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.