Ljudi, stigao je tatko na fudbal (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 12.Jan.2018, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljudi, stigao je tatko na fudbal (VIDEO)

Nije ni prvi ni poslednji koji je razmišljao stomakom...

Odavno je fudbal počeo da gubi onu iskonsku draž. Sve zbog novca. Dovoljno vam je da bacite pogled samo na pregršt preplaćenih fudbalera, silne milione, avione, kamione...  Upravo zbog love mnogi fudbaleri posežu za platežno moćnijim zemljama kao što su Kina, Katar, Saudijska Arabija i Ujedinjeni Arapski Emirati.

Jedan od tih koji je rešio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da još malo "udeblja" svoj novčanik je legendarni Vesli Snajder (nedavno potpisao za katarsku Al Garafu), pa smo u to ime rešili da vam skrenemo pažnju na okršaj 12. kola u kojem ovaj klub gostuje Al Ahliju (14.20). Realno, nije Vesli ni prvi ni poslednji koji je razmišljao stomakom, pa mu možda ni ne treba zamerati, a i ostavio je trag u evropskom fudbalu, za razliku od nekih.

Al Garafa je blagi autsajder protiv Al Ahlija, ali sve se menja dolaskom Snajdera, pa makar bio i neuigran sa novim saigračima. Uostalom, takvom majstoru bi trebalo da se prilagođava ostatak ekipe. Iskusni Holanđanin je odmah po dolasku počeo sa treninzima i realna je mogućnost da debituje već u petak.

I jedni i drugi igraju veoma promenljivo, pravila oko golova gotovo da nema (čas igraju tvrdo, čas se raspucaju), a jedino što bi trebalo da znate je da Al Garafa još uvek juri prvu pobedu na strani. Ipak, ni Al Ahli ne blista kod kuće (samo jedan trijumf) i tu gost može da traži svoju šansu. Ako verujete da će Snajder odmah da preporodi goste, kvota na X2 ne plaća nimalo loše (1,42), a za ljubitelje jakih kvota tu je čista dvojka koja ide preko 2,00.

Pogledajte samo euforiju koja je zavladala kada je pristigao Holanđanin.

Prince Veziliy Şinayder (Wesley Sneijder) joins Al Gharafa pic.twitter.com/xTSsDkF9ia



KATAR 1 - 12. KOLO:

Četvrtak

Al Karitijat - Um Salal 1:3 (0:3)

Petak

14.20: (2,25) Al Ahli  (3,60)  Al Garafa (2,55)

16.30:  (1,62) Al Sailija  (4,20)  Al Arabi (3,90)

Subota

14.20:  (1,27) Al Rajan  (5,30)  Al Kor (7,25)

16.30:  (9,50) Katar Doha  (6,25)  Al Duhail (1,18)

16.30:  (1,20) Al Sad  (6,00)  Al Markija (9,00)

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.