Izvor: Piplmetar.rs, 11.Jul.2023, 06:30

Liverpul želi da završi još jednog vezistu

Fudbalski klub Liverpul u preovorima je sa vezistom Sautemptona Romeom Lavijom.
Informacije koje su stizale sa „Enfilda“ u prethodnom periodu kazivale su da je Lavija ipak skupa opcija za Liverpul nakon što su angažovali Aleksisa Mekalistera i Dominika Soboslaja i potrošili oko 130.000.000 evra za renoviranje veznog reda.
Pritom, tu su još i Kurtis Džons koji igra sve bolje i imao je sjajno Evropsko >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << prvenstvo za mlade, zatim Džordan Henderson, Fabinjo, Tijago Alkantara, Harvi Eliot i Stefan Bajčetić. 
Cena za Laviju koju je postavio Sautempton jeste 50.000.000, Klop ga želi budući da se ovaj vezista pokazao kao veoma efikasan u stilu igre koji Nemac preferira. Odličan je u visokom presingu, pokazao se kao stabilan, sa dobrim pasom. Takođe, gubi posed jednom u 10 navrata što je ocenjeno kao odlično.
Ukoliko ga plate, Liverpul bi potrošio 180.000.000 evra ovog leta i praktično bi završili prelazni rok uprkos tome što ni defanziva nije bil

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.