Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Legendarni engleski golman bankrotirao, prodaje dresove

Fudbalski dresovi i suveniri bivšeg golmana reprezentacije Engleske Dejvida Džejmsa prodaju se na aukciji, pošto je bivši čuvar mreže Liverpula bankrotirao. Džejms (44), koji je, između ostalih, branio za crvene sa "Enfilda", Aston Vilu, Vest Hem, Mančester siti i Portsmut, u maju je proglasio bankrot.

On je zbog toga na prodaju ponudio potpisane fudbalske dresove, lopte sa utakmica i druge suvenire.

Dres reprezentacije Engleske, koji je Džejms >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nosio na Svetskom prvenstvu 2002. godine protiv Argentine (1:0), prodat je za 672 funte, dok je njegov dres iz 2008. godine, kada je branio za Portsmut, prodat za 480 funti.

Džejms, koji je trenutno golman i trener indijskog kluba Kerala Blasters, odigrao je 53 utakmice za reprezentaciju Engleske.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.