Lalatović novi trener Radničkog iz Kragujevca

Izvor: B92, 07.Feb.2022, 17:53

Lalatović novi trener Radničkog iz Kragujevca

Srpski fudbalski trener Nenad Lalatović novi je šef stručnog štaba ekipe Radničkog iz Kragujevca.

Lalatović je tokom igračke karijere u sezoni 1996/97. nastupao za tim iz Kragujevca.

U ekipu koja posle prvog dela sezone zauzima poslednje 16. mesto u Superligi Srbije, 44-godišnji Lalatović dolazi iz saudijskog Al Batina.

"Drago mi je što se nakon toliko godina vraćam u klub za koji me vežu jako lepe uspomene iz igračkih dana. Ja sam ovde došao sa 17 godina i ovaj klub je meni mnogo pomogao da se afirmišem kao igrač. Nikada neću zaboraviti veliki derbi sa Sartidom na 'Čika Dači' pred 20 000 ljudi, kada sam asistirao Katiću za pobedonosni pogodak. Iskreno, da nisam ovde živeo i igrao skoro godinu dana, možda nikad ne bih prihvatio ovaj posao", rekao je Lalatović, preneo je klupski sajt.

U dosadašnjoj karijeri vodio je Proleter, Voždovac, Napredak, Crvenu zvezdu, Borac iz Čačka, Vojvodinu, Čukarički i Radnički iz Niša, a bio je selektor i mlade reprezentacije Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SADA JE I ZVANIČNO: Lalatović novi trener Radničkog iz Kragujevca

Izvor: Kurir, 07.Feb.2022

Srpski fudbalski trener Nenad Lalatović novi je šef stručnog štaba ekipe Radničkog iz Kragujevca, saopštio je u ponedeljak taj superligaš.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.