Lalatović: Čukaričkom je mesto u vrhu srpskog fudbala

Izvor: RTS, 26.Dec.2017, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović: Čukaričkom je mesto u vrhu srpskog fudbala

Trener fudbalera Čukaričkog Nenad Lalatović, tačno godinu dana po dolasku na Banovo brdo izjavio je da su proteklih 12 meseci bili psihički teški za njega, da je radio svakodnevno bez pauze i letos vodio mladu reprezentaciju, ali da je ponosan i zadovoljan postignutim.
"Došao sam u Čukarički kad je bio pri dnu tabele, tražili su se rezultati od mene. Mislim da smo uspeli i da napravimo neke igrače, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da prodamo da bi klub mogao i da zaradi, ali i da lepo igramo lep fudbal i da opet budemo u vrhu srpskog fudbala. "Čuka" to po tradiciji i organizaciji zaslužuje", rekao je Lalatović za klupski sajt.

On je posebno izdvojio dva momenta, oba na utakmicama protiv Voždovca.
"Najlepši momenat u protekloj godini je utakmica protiv Voždovca (29. oktobra, 15. kolo) kad smo preokrenuli rezultat u samom finišu, a najteži, opet protiv Voždovca (13. aprila - 30. kolo prošle sezone), kada smo pobedili, a nismo uspeli da se plasiramo u plej-of", istakao je Lalatović.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Lalatović: Došao sam kad je Čuka bila pri dnu

Izvor: B92, 27.Dec.2017, 10:08

Trener Čukaričkog Nenad Lalatović, izjavio je da su proteklih 12 meseci bili psihički teški za njega Lalatović je pre tačno godinu dana došao na Banovo brdo, u međuvremenu je vodio i mladu reprezentaciju Srbije, a ističe da je ponosan i zadovoljan postignutim.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.