LOŠE, BAŠ LOŠE VESTI: Zna se koliko će Sančez pauzirati (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2019, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LOŠE, BAŠ LOŠE VESTI: Zna se koliko će Sančez pauzirati (FOTO)

Čile i Kolumbija su odigrali prijateljski meč.

Trenutni selektor fudbalske reprezentacije Čilea, Reinaldo Rueda govorio je o povredi članka Aleksisa Sančeza (30) i prema njegovim rečima van terena će biti od dva do tri meseca.

- Mogao bi i da ide na operaciju, ali o tome će da odluči njegov klub Inter. Mislim da bismo mogli da ga izgubimo na dva ili tri meseca. To su loše vesti jer je počao da igra u Interu i dao dva gola. Bio je veoma srećan i super >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << motivisan. A sada mora da čeka ovu odluku - objasnio je Rueda posle prijateljske utakmice sa Kolumbijom kada se Sančez i povredio.

Alexis Sanchez news: Chile coach Reinaldo Rueda confirms Inter Milan star is out for up to three months with ankle injury https://t.co/mslbfERSHK

— Football Corner (@footcor) October 14, 2019

Sančez je trenutno na pozajmici u Interu, a zvanično je igrač Mančester junajteda.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda američka odbojkašica Kajla Simons.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.