Krstajić: Trebalo je da bude 5:0 na poluvremenu...

Izvor: RTS, 17.Nov.2018, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krstajić: Trebalo je da bude 5:0 na poluvremenu...

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić posle pobede u Beogradu protiv Crne Gore sa 2:1 rekao je da je trijumf zaslužen, ali da se nepotrebno ušlo u neizvesnost u nastavku.
"Hvala navijačima koji su došli po ovako hladnom vremenu, momci su to zaslužili. Verujem da bi ih bilo i više. Zaslužena pobeda, pogotovo dobro prvo poluvreme, 2:0, promašen penal, još nekoliko šansi", >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << izjavio je Krstajić na konferenciji za medije.

Prema njegovim rečima, u nastavku posle primljenog gola bilo je nesigurnosti i malo panike.
"Ali, mogu da razumem, jer su ovo mladi momci. Najvažnije je da igrači to shvataju i da se u narednom periodu to popravi", rekao je Krstajić.
On nije hteo da kritikuje Aleksandra Mitrovića zbog "neozbiljnog" promašaja penala, ali...
"Igrao sam fudbal, uvek treba biti maksimalno ozbiljan, pogotovo na 2:0 koji je najgori rezultat. Ne mogu da zamerim Mitroviću, dao je dosta važnih golova u Ligi nacija, odveo nas na Mundijal, ali trebalo je da završimo utakmicu, sportski dokrajčimo našeg bratskog rivala. Umesto da bude 5:0 na poluvremenu i da u 50. minutu izvedemo neke igrače, mi smo morali da spasavamo da ne bude 2:2", zaključio je Krstajić.
Srbija naredni meč igra 20. novembra na stadionu Partizana protiv Litvanije. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SELEKTOR NEZADOVOLJAN IGROM U DRUGOM POLUVREMENU Krstajić: Moraš da dokrajčiš protivnika, trebalo je da bude 5:0!

Izvor: Kurir, 17.Nov.2018

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić rekao je danas da je njegova ekipa trebalo da "dokrajči" Crnu Goru u prvom poluvremenu i da mu je žao što se to nije desilo, ali da ne zamera Aleksandru Mitroviću zbog promašenog penala.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.