Kremacija Stjepana Bobeka u petak na Novom groblju

Izvor: Blic, 25.Avg.2010, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kremacija Stjepana Bobeka u petak na Novom groblju

Kremacija jednog od najboljih jugoslovenskih fudbalera svih vremena Stjepana Bobeka biće održana u petak u 14 sati na Novom groblju u Beogradu.

Urna će, kako je danas saopštio Fudbalski savez Srbije, biti položena u Aleji zaslužnih građana.

Komemoracija povodom smrti Bobeka, koji je preminuo u nedelju u 87. godini, održaće se u petak u 12.30 u Skupštini grada Beograda.

Telegram saučešća >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << povodom smrti Bobeka FSS je danas dobio i od Fudbalskog saveza Hrvatske.

"Štef, kako su ga za života zvali, bio je jedan maštovit i elegantan napadač, izvrstan strelac, koji će nam ostati u trajnom sećanju", navodi se između ostalog u telegramu hrvatskog saveza.

Saučešća su ranije izrazili i predsednik FSS Tomislav Karadžić, generalni sekretar te organizacije Zoran Laković, selektor "orlova" Radomir Antić, svi srpski reprezentativci, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divac, ministar omladine i sporta Snežana Samardžić Marković i mnogi drugi.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Komemoracija i kremacija u petak

Izvor: S media, 25.Avg.2010

Legedarni fudbaler Partizana, Stjepan Bobek, koji je preminuo u nedelju ujutro, biće kremiran u petak u 14 sati na Novom groblju u Beogradu...Fudbalski savez Srbije saopštio je da će urna sa pepelom jednog od najboljih jugoslovenskih fudbalera svih vremena biti položena u Aleji zaslužnih građana...Pre...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.