Kavani odlazi, Jovetić zamena?

Izvor: B92, 05.Jul.2013, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kavani odlazi, Jovetić zamena?

Fudbalski reprezentativac Crne Gore Stevan Jovetić i član državnog tima Bosne i Hercegovine Edin Džeko najveće su želje uprave Napolija.

Jedan od njih dvojice zameniće prvog strelca tima Edinsona Kavanija, koji će uskoro napustiti Napulj.

Kako prenose italijanski mediji, Kavani se nalazi na korak od potpisivanja ugovora sa francuskim Pari sen Žermenom koji će za ovaj transfer morati da izdvoji 63 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << evra.

Jovetić je prošle sezone postigao 13 golova na 34 utakmice u dresu Fiorentine. Za njega je ozbiljno bio zaineteresovan Juventus, koji je na kraju ipak odustao zbog visokog obeštećenja od preko 20 miliona evra, ali i zbog dolaska Karlosa Tevesa.

Reprezentativac BiH Edin Džeko prošle sezone je uglavnom bio rezerva u engleskom Mančester Sitiju, ali je uprkos tome uspeo da postigne 15 golova na 43 utakmice.

Uprava Napolija navodno je spremna da za novog napadača izdvoji oko 20 miliona evra. Ekipa Napolija prošle sezone osvojila je drugo mesto u Seriji A i igraće u Ligi šampiona na jesen.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kavani odlazi, Jovetić zamena?

Izvor: B92, 05.Jul.2013

Fudbalski reprezentativac Crne Gore Stevan Jovetić i član državnog tima Bosne i Hercegovine Edin Džeko najveće su želje uprave Napolija...Jedan od njih dvojice zameniće prvog strelca tima Edinsona Kavanija, koji će uskoro napustiti Napulj...Kako prenose italijanski mediji, Kavani se nalazi na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.