Karlos Dunga: Ne mogu da otkrijem zašto je Maikon suspendovan

Izvor: Blic, 26.Sep.2014, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karlos Dunga: Ne mogu da otkrijem zašto je Maikon suspendovan

Selektor fudbalske reprezenatcije Brazila Karlos Dunga rekao je da ne može da otkrije zbog čega je suspendovao Daglasa Maikona, jer bi desni bek Rome mogao da ostane bez ugovora sa klubom i sponzorima.

Maikon je početkom meseca izbačen iz reprezentacije posle pobede Brazila u prijateljskom meču nad Kolumbijom u Majamiju (1:0).

„Morao sam da objasnim razlog menadžerima i igračima. Sve drugo što se priča su spekulacije. Ako bih rekao šta je problem, Maikon >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bi ostao bez ugovora sa Romom i sponzorima, a ja bih bio kriv za sve to", rekao je Dunga za brazilski Fox Sports.

Fudbalski saveze Brazila nije saopštio razlog suspenzije, mediji su preneli da je došlo do kršenja discipline, a pojedini tabloidi objavili su čak i neke bizarne detalje.

Maikon je za nacionalni tim odigrao 76 utakmica i postigao sedam golova.

Tokom karijere igrao je za Kruzeiro, Monako, Inter i Mančester siti.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.