Kan nepogrešivo pogađao u gornju rupu

Izvor: Vesti-online.com, 10.Sep.2018, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kan nepogrešivo pogađao u gornju rupu

Proslavljeni golman nemačke fudbalske reprezentacije, evropski prvak 1996, nije izgubio osećaj za loptu deset godina po završetku karijere, ali ne kao čuvar mreže.

Kan, koji je branio za Bajern od 1994. do 2008, i s 49 godina ima istančan osećaj za šut, a na tome bi mogli da mu pozavide i najbolji izvođači slobodnih udaraca ikada. U emisiji "Sportski studio" televizije ZDF, s kojom sarađuje kao komentator utakmica >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << reprezentacije, okušao se u gađanju rupa na zidu koji ima dugu TV tradiciju.

Dve su rupe, jedna u donjem desnom uglu, a druga u gornjem levom i u njih se gađa sa oko 7 metara. Kan je dole pogodio jednom, a njegov takmac iz gledališta dva puta. U gronju rupu, rašlje improvizovanog gola, bivši nemački golman je zatim smestio loptu sva tri puta i pobrao je ovacije za svoju preciznost. Nije bio loš ni njegov rival. Pogodio je dvaput pa je konačan rezultat bio 4:4.

Koliko taj zid dugo traje na televiziji i pobuđuje znatiželju gledalaca kada se gađa u njegove dve rupe govori i sledeći video. Tada je učesnik bio Mario Basler, ali u svojim igračkim danima o čemu najbolje svedoči njegovo odelo. Basler, koji je bio Kanov saigrač u Bajernu (1996-99) i u reprezentaciji (1995-98), toliko se bio uživeo u izvođenje udaraca da je od siline njegovog šuta u studiju nastao krš i lom.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.