Kako da igra fudbal sa 100 kilograma?

Izvor: 011vodič.com, 17.Avg.2019, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako da igra fudbal sa 100 kilograma?

Dugačka pauza između odlaska iz Junajteda i dolaska u Inter, ostavila je traga. Romelu Lukaku je nervozu zbog neizvesnog transfera “ubijao” hranom, pa je među “neroazure” došao sa 104 kilograma!
Na meču Kortrajk – Anderleht, kvota naše kladionice za igru 2-2 je 3.55.
Belgijanac jeste krupne konstitucije, visok je 1.90, ali sa tom težinom je nemoguće igrati fudbal.
Interovi treneri, saradnici Antonija Kontea pripremoli su poseban program rada za napadača. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << I sam svestan da je stigao potpuno nespreman, Lukaku vežba i dok ostatak tima ima slobodan dan. Italijanski mediji prenose da je teško očekivati da zaigra u prvom kolu Setije A, 26. avgusta protiv Lećea.
Posle dugih i teških pregovora dva kluba, Lukaku je potpisao petogodišnji ugovor sa Interom. Njegov dolazak plaćen je 80 miliona evra, što je rekord slavnog kluba iz Milana.

The post Kako da igra fudbal sa 100 kilograma? appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Konte bez milosti, Lukaku mora da "probuši kašiku"!

Izvor: Sportske.net, 17.Avg.2019

Mnogo se očekuje od Belgijanca na Đuzepe Meaci...Inter je ispunio želju Antonija Kontea da u svom timu vidi Romelua Lukakua...Belgijanac je stigao za veliki novac za italijanske uslove, pa ni ne čudi što navijači od njega očekuju da "pušta kišu" već na samom početku karijere u Lombardiji...Ipak,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.