Kajt: Karling kup nije Miki Maus takmičenje

Izvor: Blic, 28.Feb.2012, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kajt: Karling kup nije "Miki Maus takmičenje"

Holandski fudbalski reprezentativac i napadač Liverpula Dirk Kajt rekao je da osvajanje engleskog Liga kupa nije zanemarljiv uspeh.

Liverpul je prvi put posle šest godina osvojio trofej, pošto je u nedelju u finalu savladao ekipu drugoligaša Kardifa, tek boljim izvodjenjem penala 3:2 (2:2).

"Mogu da pričaju da je Liga kup 'Miki Maus takmičenje', ali za mene je najvažnije. Na kraju se samo računaju trofeji, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a za mene je nedeljni uspeh ravan osvajnju zlatne medalje", rekao je Kajt, strelac gola u produžetku, ali i u penal seriji.

On je dodao da će uspeh Liverpula imati uticaja na klub u nastavku sezone.

"Način na koji smo došli do trofeja pokazao je da možemo da se nosimo sa najjačima, pobedili smo Čelsi i Stouk na gostovanju, bili bolji u dvomeču protiv Mančester Sitija. Ovo je ogroman korka napred za nas", poručio je Kajt.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.