Juventus zabranio Amauriju da debituje za Brazil

Izvor: RTS, 01.Feb.2009, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juventus zabranio Amauriju da debituje za Brazil

Predsednik Juventusa Đovani Kobolji Đilji objavio je da neće dozvoliti Amauriju da 10. februara igra za fudbalsku reprezentaciju Brazila na prijateljskoj utakmici sa Italijom.

Amauri je u tim Brazila pozvan kako bi na utakmici, koja će se igrati na londonskom stadionu "Emirejts", zamenio Luisa Fabijana.

"Amauri neće igrati za Brazil, to je odluka >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kluba. Mi još i nismo dobili zvaničan dopis Fudbalskog saveza Brazila o pozivu Amaurija u reprezentaciju, a sada je već kasno", rekao je Kobolji Đilji za sajt Juventusa.

Amauri još nije debitovao za reprezentaciju Brazila, a mediji već dugo spekulišu da bi, kada kasnije ove godine dobije italijansko državljanstvo, mogao da zaigra za "azure". Brazilac se za sada nije izjasnio o toj mogućnosti.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Amauri ne debituje za Brazil

Izvor: B92, 01.Feb.2009

Predsednik Juventusa Đovani Kobolji Đilji objavio je da neće dozvoliti fudbaleru "stare dame", Amauriju da debituje za reprezentaciju Brazila...Reprezentacije Italije i Brazila 10. februara igraju prijateljsku utakmicu, a Amauri je u tim Brazila pozvan kako bi na meču, koji će se igrati na londonskom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.