Jusa ima novu ponudu, ovu ne može da odbije?

Izvor: Sportske.net, 22.Nov.2018, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jusa ima novu ponudu, ovu ne može da odbije?

Jusein Bolt želi fudbalsku karijeru, ali traži previše.

Nakon završetka atletske karijere, Jusein Bolt se odlučio na fudbalsku, želi da zaigra sa najboljim fudbalerima sveta, cilj mu je da igra i Ligu šampiona.

Možda nešto "preko veze", pošto do sada nije uspeo da pokaže fudbalske kvalitete igrača koji igraju najjače evropsko takmičenje.

Central koust Marinersi su mu ponudili >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << probu nakon koje je Bolt tražio 3 miliona dolara godišnje, a sve što su Australijanci ponudili jeste 150 hiljada za godinu dana.

Valeta sa Malte je bila naredna ekipa koja je ponudila ugovor, ali Bolt nije bio zainteresovan.

Sada bi mogao da usledi poziv Dijega Armanda Maradone koji vodi meksički Dorados Sinaloi, meksički mediji napominju da kontakt između Maradone i Bolta postoji i da bismo ubrzo mogli da saznamo rezultat.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.