Jero selektor Španije na Mundijalu u Rusiji

Izvor: BKTV News, 13.Jun.2018, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jero selektor Španije na Mundijalu u Rusiji

Nekadašnji kapiten fudbalske reprezentacije Španije Fernando Jero predvodiće nacionalni tim sa klupe na Svetskom prvenstvu u Rusiji posle iznenadne smene Ðulena Lopetegija.

Jero, koji je do sada obavljao ulogu direktora reprezentacije Španije, imenovan je za selektora samo dva dana pred meč sa Portugalijom na Mundijalu.

Prvi čovek >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Fudbalskog saveza Španije Luis Rubales najavio je da je Jero u užoj konkurenciji i bivšem kapitenu Real Madrida dao prednost ispred selektora mlade reprentacije Alberta Seladesa.

 Foto: AP/Manu Fernandez

Jero nema velikog trenerskog iskustva, bio je asistent u Realu u vreme mandata Karla Anćelotija, a samostalno je vodio samo španskog drugoligaša Ovijedo.

Ispred Jera, reprezentativca Španije 89 puta, je sada veliki zadatak u Rusiji da na pravi način odmeni Lopetegija koji je dobio otkaz jer je uoči turnira dogovorio da preuzme Real Madrid.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Jero selektor Španije na Mundijalu u Rusiji

Izvor: Vesti-online.com, 13.Jun.2018

Nekadašnji kapiten fudbalske reprezentacije Španije Fernando Jero predvodiće nacionalni tim sa klupe na Svetskom prvenstvu u Rusiji posle iznenadne smene Đulena Lopetegija...Jero, koji je do sada obavljao ulogu direktora reprezentacije Španije, imenovan je za selektora samo dva dana pred meč sa...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.