Inter pozvao navijače na odgovornu proslavu titule

Izvor: B92, 07.Maj.2021, 23:32

Inter pozvao navijače na odgovornu proslavu titule

Fudbalski klub Inter iz Milana pozvao je navijače da "odgovorno proslave" osvajanje titule prvaka Italije, poštujući sve mere za sprečavanje koronavirusa

Preko 30.000 navijača Intera izašlo je prošle nedelje na ulice kako bi proslavili osvajanje prvenstva, što je izazvalo kritike javnosti zbog kršenja svih mera.

"Inter poziva navijače da odgovorno proslave osvajanje 19. titule prvaka Italije, poštujući >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sve mere za suzbijanje korona virusa", saopšteno je iz kluba.

Na tabeli Serije A Inter ima 82 boda, 13 više od najbližih rivala, Atalante, Juventusa i Milana, četiri meča pre kraja prvenstva.

"Imamo razumevanje za emocije i važnost trenutka, ali izbegavanje skupova i rizičnih situacija zbog sopstvenog i zdravlja drugih, ostaje od primarne važnosti kako bi se izbegla zaraza i bolje uživalo u ovom posebnom trenutku", dodali su iz kluba.

Inter u 35. kolu Serije A sutra dočekuje ekipu Sampdorije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.