Igrači koji su eksplodirali u 2015. godini (foto)

Izvor: Sportske.net, 23.Dec.2015, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igrači koji su 'eksplodirali' u 2015. godini (foto)

Ovih 10 fudbalera su ove godine napravili veliki napredak u svojoj karijeri.

Kako se bliži kraj kalendarske godine, tako se svode računi, šta je urađenom u toku ove godine. Neki fudbaleri će zauvek pamtiti ovu godinu po dobru, jer su uspeli da utabaju put 'preko trnja do zvezda'.

Ovih 10 fudbalera su ove godine možda odigrali 'najbolji fudbal', u dosadašnjem toku >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << fudbalske karijere.

Džejmi Vardi - engleski napadač je jedan od 'vesnika proleća' na 'King Pauer Stadionu', i jedan od najboljih fudbalera u Premijer ligi u dosadašnjem toku sezone. 28-godišnjak je još prošle sezone počeo da igra fenomenalno, kada je bio jedan od najzaslužnijih za opstanak Lestera u ligi.

'Lisice' su nastavile sa sjajnim partijama i nalaze se na čelu Premijer lige, a Vardi je uspeo da 'obori rekord' koji je bio u vlasništvu Ruda Van Nistelroja, i postao igrač sa najviše vezanih mečeva, na kojima je postizao golove.

Kris Smoling - fudbaler Mančester Junajteda je ove godine jedna od 'svetlih tačaka' ekipe sa 'Teatra snova'. engleski štoper je konačno opravdao dovođenje iz ekipe Fulama, i po odlasku 'štoperskog tandema' Vidić-Ferdinad, on je postao suvereni 'general odbrane Đavola'.

Nejmar - fudbaler Barselone ima 'sezonu iz snova'. Sa svojim timom je učestvovao u osvajanju brojnih trofeja, u kojima je itekako imao veliki doprinos. Njegov značaj za Barsu, najbolje se video pri odsustvu Mesija, kada je sa Suarezom, nosio igru katalonskog kluba.

Ektor Beljerin - ovaj španski fudbaler bio jedan od najboljih fudbalera, na meču protiv ekipe Stouka, i tada je zacementirao svoje mesto u startnoj postavi Arsenala. On je ove godine bio jedan od najboljih igrača 'Tobdžija', a 'šlag na torti' bilo je i nezvanično priznanje, u kom je u izboru lista Metro proglašen za najboljeg mladom katalonskog fudbalera.

Džek Batlend - golman koji je u redovima Birmingema, sjajnim odbranama nagovestio da se radi o sjajnom golmanu, a potpunu afirmaciju stekao je u dresu Stouka, gde je na pravi način zamenio Asmira Begovića.

Nolito - fudbaler Selte je ove godine jedan od najboljih fudbalera u španskoj Primeri. njegove blistave partije nisu prošle nezapaženo, i nalazi se na listi želja brojnih bogatih evropskih klubova.

Rijad Marez - fudbaler koji je 'hit' Premijer lige, ali i popularne igre 'Fantasy'. Sa Džejimjem Vardijem čini udarne igle Lestera, i svakako je jedan od najboljih fudbalera u ligi.

Frensis Kokelan - fudbaler koji je nakon dolaska iz ekipe Čarltona veoma brzo uspeo da 'pronađe svoje mesto pod suncem' na 'Emiratima' i sada je jedan od najbitnijih šrafova Vengerove 'mašinerije'.

Antoan Grizman - francuski reprezentativac beleži sjajne partije u dresu Atletiko Madrida. U početku se nije najbolje prilagodio igri 'Jorgandžija, ali je početkom ove kalendarske godine eksplodirao, i počeo da 'rešeta mreže'. On je prošlu sezonu završio sa 22 postignuta gola, od kojih je 16 postigao od januara, pa do juna.

Hari Kejn - dovoljno je reći da je popularni 'Uragan' najbolji strelac Premijer lige u 2015. godini. Nakon nešto slabijeg starta sezone, engleski napadač je nastavio po starom, i nalazi se u vrhu liste strelaca Premijer lige.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.