Humanitarna fudbalska utakmica za malog Kostu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Nov.2019, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarna fudbalska utakmica za malog Kostu

Na stadionu fudbalskog kluba "Veternik", u nedelju, 24. novembra, biće odigrana utakmica humanitarnog karaktera. Cilj je prikupljanje novca za lečenje Koste Petkovića, dečaka koji boluje od leukemije. Pozvani su svi koji žele da tu borbu učine vidljivijom i daju svoj doprinos.

Da humanitarni rad uspešno funkcioniše uz sporstki duh potvrđuje fudbalski klub Veternik, organizator humanitarne utakmice čiji je prihod od prodaje karata namenjen za lečenje dečaka Kostu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Petkovića koji boluje od leukemije

"Ulaz će biti slobodan ali će biti postavljene donatorske kutije i to je samim tim apel na sve dobre ljude, naše komšije i ljude koji imaju želju da dođu i da pomognu i da podržimo taj mladi život", kaže Milan Jovanović FK "Veternik".

Utakmica koju će fudbaleri Veternika odigrati protiv Jedinstva iz Rumenke počeće u nedelju u 13 časova, a iako im humanitarni rad nije nepoznat, ovo je prvi put se na ovakav način organizuju.

"Vrlo je važno samo znati kuda idete, ako imate jasan cilj onda ništa nije problem. Nije lako ali imamo podršku prijatelja i zajedničkim snagama možemo da napravimo nešto", kaže Jovanović.

Osim podrške u nedelju koja ima veliki značaj, Kosti Petkoviću je moguće pomoći uplatom novca na žiro račun 160-555321-88, slanjem sms poruke fondaciji Budi human, a svi sa dodatnim idejama o pomooći se mogu javiti FK Veternik koji će uzeti učešće u realizaciji.


Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.