Hrvati znaju, gde ćeš bez Sinana i Mitra u evropsko proleće! (video)

Izvor: Sportske.net, 09.Nov.2018, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvati znaju, gde ćeš bez Sinana i Mitra u evropsko proleće! (video)

Gotovo pola veka čekali su na proleće u Evropi, ne čudi što su uz srpske narodnjake slavili na "Maksimiru".

Fudbalski klub Dinamo iz Zagreba ostvario je juče najveći evropski uspeh u poslednjih pedeset godina.

Šampion Hrvatske vezao je četiri pobede u grupnoj fazi Lige Evrope i posle 49 godina uspeo da obezbedi evropsko proleće!

Logično, usledilo je veliko slavlje u svlačionici >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Dinama, a kako Hrvati ne umeju da slave bez srpskih narodnjaka na "Maksimiru" se sve treslo od Sinana i Mitra.

Raspalili su fudbaleri Dinama i kolce, a odani domovini ostali su samo po pitanju piva pošto se slavilo uz "Ožujsko".

Dinamo posle četiri kola zauzima prvo mesto na tabeli Grupe D sa 12 osvojenih bodova. Iza šampiona Hrvatske ostali su Fenerbahče, Spartak Trnava i Anderleht.
Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Posledice Dinamovog podviga – Hrvatima pola boda fali za drugi klub u Ligi šampiona

Izvor: MozzartSport.com, 09.Nov.2018

Hajduk, Osijek i Rijeka su razočarali i tokom leta je delovalo da će hrvatski fudbal značajno pasti na Uefinoj rang listi nacionalnih prvenstava. Međutim, Dinamo ne samo da je izvukao stvar, već je sa četiri pobede u grupnoj fazi Lige Evrope povukao HNL na prag istorijskog uspeha. Hrvatskom fudbalu...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.