Hofenhajm podigao ponudu za Joveljića

Izvor: B92, 07.Jun.2019, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hofenhajm podigao ponudu za Joveljića

Fudbalski klub Hofenhajm poslao je novu ponudu za talentovanog napadača Crvene zvezde Dejana Joveljića.

Nemački bundesligaš voljan je da plati šampionu Srbije 3.500.000 evra, uz klauzulu po kojoj će Joveljić ostati u klubu do 2020. godine. kada će Hofenhajm uplatiti dodatni milion, prenosi "Sportski žurnal".

Takođe, Hofenhajm bi u ugovor stavio nekoliko uslova koje bi Crvena zvezda morala da ispuni, a najvažniji je onaj koji se tiče broja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << utakmica i minutaže koje bi mladi napadač morao da odigra.

Na kraju, srpski šampion neće žuriti sa prodajom, pošto je pred Joveljićem Evropsko prvenstvo za mlade, pa bi dobre partije na kontinentalnoj smotri mogle da povećaju cenu talentovanom fudbaleru.

Joveljić ove sezone odigrao je 17 utakmica u Superligi i postigao je osam golova.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Benfika će teško do Joveljića: Ponuda od 3.000.000 evra + procenti!

Izvor: MozzartSport.com, 07.Jun.2019

Hofenhajm je i dalje na pol poziciji kada je reč o trci za potpis supertalentovanog napadača Crvene zvezde Dejana Joveljića! Čitali ste već da je klub iz Nemačke dostavio poboljšanu ponudu od 4.500.000 miliona evra ljudima iz Crvene zvezde. Uz bitan uslov – da Joveljić ostane još godinu dana...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.