Haos u Kamerunu – u stampedu poginulo šest navijača VIDEO

Izvor: B92, 25.Jan.2022, 00:07

Haos u Kamerunu – u stampedu poginulo šest navijača VIDEO

Strašne scene dogodile su se u Kamerunu.

Pre utakmice Kupa afričkih nacija između domaće selekcije i Komora najmanje šest navijača je poginulo u stampedu ispred stadiona u Juandeu.

Stampedo se dogodio kad je velika grupa htela da uđe na stadion kako bi gledala utakmicu bez karata, a čak 40 navijača je povređeno.

Lokalni guverner Naseri Pol Bija rekao je da je moglo da bude mnogo više žrtava.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Fudbalski zvaničnici su potvrdili da je 50.000 navijača pokušalo da uđe na stadion kapaciteta 60.000, ali je pušteno 80% odsto zbog ograničenja broja mesta usled pandemije koronavirusa.

Kamerun je pobedio 2:1 i plasirao se u četvrtfinale Kupa afričkih nacija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kamerun: Najmanje šest mrtvih u stampedu ispred stadiona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jan.2022

Najmanje šest osoba je poginulo u stampedu ispred stadiona na kojem je trebalo da se održi fudbalska utakmica Afričkog kupa nacija u Kamerunu, rekao je danas Naseri Pol Bija, guverner kamerunskog Centralnog regiona, dodajući da bi broj žrtava mogao biti i veći...Stampedo se dogodio dok su ljudi...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.