Grom pogodio četvoricu dečaka fudbalera u Engleskoj (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 18.Sep.2019, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grom pogodio četvoricu dečaka fudbalera u Engleskoj (VIDEO)

Fudbal ne sme da se igra po grmljavini. To pravilo nije ispoštovano u Engleskoj i zato se desila nesreća, i to na utakmici školskih timova Jamajka Koledža i Volmer Skula, igranoj na stadionu Sent Endru u Birmingemu.
Na meču Šahtjor – Mančester siti, naša kladionica nudi kvotu 3.30 za igru 2-2&2P2+.
Udar groma pogodio je po dvojicu igrača iz svake ekipe. Lekarske ekipe su odmah utrčale na teren i ukazale >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << prvu pomoć dečacima.
 
UPDATE: Schoolboy football organiser @ISSASportsJA is reporting that the two Jamaica College boys struck by lightning have been admitted to hospital. The second complained of chest pains. ISSA says tests were done and an ECG showed irregularities. Player being held overnight. pic.twitter.com/EczBu4TMys
— Jamaica Gleaner (@JamaicaGleaner) September 17, 2019
Prema izveštajima iz Engleske, dvojica dečaka su teže povređeni i nalaze se u bolnici. Za sada nema vesti o njihovom zdravstvenom stanju, ali je objavljeno da se jedan od njih žalio na jak bol u grudima dok je ležao na terenu.



The post Grom pogodio četvoricu dečaka fudbalera u Engleskoj (VIDEO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.