Grant: Srbi, popravite terene ako želite napredak

Izvor: Sportski Žurnal, 05.Mar.2012, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grant: Srbi, popravite terene ako želite napredak

Poredeći uslove za fudbal u Izraelu, Engleskoj i Srbiji, Avram Grant je apostrofirao stanje terena u negativnom kontekstu.

– Nije to izgovor za loš rezultat, ali ako Srbija želi da napreduje, mora pod hitno da popravi stanje terena. U Izraelu smo to učinili još pre deset godina. Jasno mi je da je za taj poduhvat potreban novac, ali sam se u Kini, Mikroneziji i Africi uverio da je kvalitetna podloga potrebna za kvalitetan meč. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Partizan, ipak, mora da pobeđuje bez obzira na stanje igrališta – primetio je trener crno-belih i pohvalio ambijent u Novom Pazaru – Bilo je mnogo ljudi koji vole fudbal, osećala se strast na tribinama.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grant: Srbi, popravite terene ako želite napredak

Izvor: Utakmica.rs, 05.Mar.2012

Poredeći uslove za fudbal u Izraelu, Engleskoj i Srbiji, &#1040;vram Grant je apostrofirao stanje terena u negativnom kontekstu. – Nije to izgovor za loš rezultat, ali ako Srbija želi da napreduje, mora pod hitno da popravi stanje terena. U Izraelu smo to učinili...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Grant: Kriv je teren!

Izvor: NaDlanu.com, 06.Mar.2012, 14:51

Partizan je ubedljivo delovao na pripremama, ali na gostovanju u Novom Pazaru nisu zadovoljili ambicije navijača crno-belih koji su mnogo više očekivali od debija Avrama Granta na klupi srpskog šampiona...“Remi je remi, ne može da bude ni pobeda, ni poraz. Znam da Partizan mora uvek da pobeđuje,...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.