Gotovo - Zvezdi stigla zamena za Donalda!

Izvor: Sportske.net, 14.Maj.2018, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotovo - Zvezdi stigla zamena za Donalda!

Šampion Srbije završio je prvi posao na transfer pijaci koja tek treba da bude otvorena. Crveno-beli našli zamenu za Mičela Donalda.

Kolo pre kraja domaćeg prvenstva fudbalski klub Crvena zvezda završio je prvi transfer koji će biti realizovan čim letnja pijaca bude otvorena.

Portal "redstartbelgrade.rs" preneo je svoja saznanja da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je šampion Srbije dogovorio transfer kapitena Vojvodine.

Pomenuti izvor piše da je Dušan Jovančić (27) prihvatio ponudu Crvene zvezde i da će parafirati ugovor na dve godine uz mogućnost produžetka saradnje na još godinu dana.

Dušan Jovančić je prethodne zime postao slobodan igrač ali je sa čelnicima Vojvodine dogovorio ostanak na "Karađorđu" do kraja sezone.

Sada će kao slobodan igrač put "Marakane" gde će, po svoj prilici, odmeniti Mičela Donalda koji će najverovatnije napustiti Zvezdu jer mu ističe ugovor.

Dosadašnji kapiten Vojvodine navodno je odbio unosniju ponudu Ferencvaroša jer je želeo da ostvari dečački san i obuče dres Crvene zvezde.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

CRVENO-BELI DOGOVORILI PRVO POJAČANJE: Zamena za Donalda stiže iz Vojvodine

Izvor: Kurir, 14.Maj.2018

Crvena zvezda je već dogovorila prvo pojačanje! Novi član tima Vladana Milojevića postaće Dušan Jovančić.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.