GRUPA H: HET-TRIK MESIJA I REKORD GOLMANA VALDEZA

Izvor: Kurir, 02.Nov.2011, 01:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GRUPA H: HET-TRIK MESIJA I REKORD GOLMANA VALDEZA

PLZENJ- Evropski fudbalski šampion Barselona pobedio je u gostima Viktoriju iz Plzenja sa 4:0, čime je došla do prvog mesta u Grupi H Lige šampiona.

PLZENJ-  Evropski fudbalski šampion Barselona pobedio je u gostima Viktoriju iz Plzenja sa 4:0, čime je došla do prvog mesta u Grupi H Lige šampiona.

Barselona je tako >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << izborila plasman u drugu fazu takmičenja Lige šampiona, a tu će joj se priključiti i Milan, koji je večeras u gostima osvojio bod protiv BATE Borisova.

Barselona je prva sa 10 bodova. Sledi Milan sa osam, zatim BATE sa dva i Viktorija sa samo jednim bodom.

Najzaslužniji za trijumf Barselone bio je Lionel Mesi, koji je postigao het-trik, dok je strelac četvrtog gola bio Sesk Fabregas. Mesi je postigao 200. gol za Barselonu, a četvrti ove sezone.

To, međutim, nije bio jedini značajni rekord za Barsu , pošto je golman Viktor Valdez, koji je posle 38. minuta utakmice oborio rekord Migela Reine iz sezone 1972/73. od 824 minuta bez primljenog gola.

Valdez je poslednji put primio gol 21. septembra, kada je njegov tim odigrao 2:2 protiv Valensije. Viktorija je završila večerašnju utakmicu sa 10 igrača, posle isključenja Marijana Čišovskog u 24. minutu, kada je napravio penal na Mesiju.

BATE je hrabro igrao protiv italijanskog šampiona. Milan je poveo u 22. minutu golom Zlatana Ibrahimovića, ali je BATE u 55. izjednačio iz penala Renana Bresana.

Grupa H: BATE Borisov - Milan 1:1 Viktorija Plzenj - Barselona 0:4

Tabela

1. Barselona 4 3 1 0 13:2 10

2. Milan 4 2 2 0 7:3 8

3. BATE Borisov 4 0 2 2 2:9 2

4. Viktorija Plzenj 4 0 1 3 1:9 1

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Het-trik Mesija za pobedu Barse

Izvor: NaDlanu.com, 02.Nov.2011

Evropski fudbalski šampion Barselona pobedio je večeras u gostima Viktoriju iz Plzenja sa 4:0, čime je došla do prvog mesta u Grupi H Lige šampiona... Barselona je tako izborila plasman u drugu fazu takmičenja Lige šampiona, a tu će joj se priključiti i Milan, koji je večeras u gostima osvojio...

Nastavak na NaDlanu.com...

Het-trik Mesija za pobedu Barselone

Izvor: Beta, 02.Nov.2011

BEOGRAD, 2. novembra 2011. (Beta) - Evropski fudbalski šampion Barselona pobedio je u utorak uveče u gostima Viktoriju iz Plzenja sa 4:0, čime je došla do prvog mesta u Grupi H Lige šampiona...Barselona je tako izborila plasman u drugu fazu takmičenja Lige šampiona, a tu će joj se priključiti...

Nastavak na Beta...

Mesi, Mesi, Mesi (VIDEO)

Izvor: NaDlanu.com, 02.Nov.2011

Evropski fudbalski šampion Barselona pobedio je u gostima Viktoriju iz Plzenja sa 4:0, Lionel Mesi je postigao het-trik, dok je strelac četvrtog gola bio Sesk Fabregas..

Nastavak na NaDlanu.com...

Madriđani maksimalno u Ligi šampiona

Izvor: Politika, 03.Nov.2011, 00:53

Real golovima Kristijana Ronalda slavio sa 2:0 u gostima protiv Liona i posle četiri kola osvojio svih 12 bodova. – Gomez trostruki strelac protiv Napolija. – Sulejmani matirao Zagrebčane..Real iz Madrida je u prva četiri kola ovogodišnjeg nadmetanja Lige šampiona jedini tim sa maksimalnim učinkom....

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.