Fudbalski savez Engleske pokrenuo istragu protiv Arsenala

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Feb.2023, 18:18

Fudbalski savez Engleske pokrenuo istragu protiv Arsenala

Fudbalski savez Engleske (FA) pokrenuo je danas istragu povodom incidenta na utakmici Arsenala i Mančester sitija kada je meta napada navijača "topdžija" bio Kevin De Brujen, prenosi BBC.

Mančester siti je juče u gostima savladao Arsenal sa 3:1, dok su De Brujnea tokom meča navijači Arsenala ga gađali tvrdim predmetima dok je napuštao igru.

Arsenal je saopštio da proučava snimke sigurnosnih kamera, i da će počinioci, ako se utvrdi njihov identitet, biti strogo sankcionisani.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Pokrenuta istraga povodom napada na De Brujnea na meču Sitija sa Arsenalom

Izvor: RTS, 16.Feb.2023

Fudbalski savez Engleske pokrenuo je istragu povodom incidenata na utakmici između Arsenala i Mančester sitija kada je meta napada navijača "tobdžija" bio Kevin De Brujne, prenosi Bi-bi-si. . Mančester siti je u sredu u gostima savladao Arsenal sa 3:1, a De Brujnea...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.