Fudbalski klub u kojem se svi isto prezivaju

Izvor: RTS, 06.Mar.2009, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbalski klub u kojem se svi isto prezivaju

U jednom italijanskom amaterskom fudbalskom klubu apsolutno svi se prezivaju De Feo, što će im verovatno omogućiti da se nađu u Ginisovoj knjizi rekorda.

Italijanski fudbalski klub iz gradića Serina, koji se takmiči u amaterskoj ligi, prava je noćna mora za sudije, jer se svi igrači, ali i treneri, fizioterapeuti, pa čak i sekretarica prezivaju isto - De Feo.

Neverovatno zvuči da se i 12 sponzora kluba sa juga Italije preziva De Feo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Klub se, naravno, zove "De Feo", a da sve bude do kraja dosledno, stadion se nalazi u ulici Rafaela De Fea.

Ekipu je osnovao bivši igrač Serije A, 44-godišnji Mauricio De Feo, koji će kontaktirati Ginisovu knjigu rekorda da bi video da li su time oborili neki svetski rekord.

Predstavnici kluba su ubedili medije da nema načina da u skorije vreme menadžeru "ponestane De Feo igrača" da popuni tim. Jedan od njih je izjavio: "Prezime De Feo je u ovom regionu toliko često, kao Džouns u Velsu".

Igrački kadar sačinjavaju: Frančesko, Mauricio, Rozario (h2), Paolo, Stasio (h2), Mikele, Nikola, Đovani, Lućano (h2), Karmajn (h2), Anđelo, Đuzepe, Orazio, Đerardo i Serđo, naravno De Feo.

Fenomenalno!

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.