Fudbal uživo: Mreže mirovale na meču u Udinama

Izvor: RTS, 30.Sep.2012, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbal uživo: Mreže mirovale na meču u Udinama

Udineze i Đenova otvorili su mečeve u Seriji A koji su na programu danas. Meč u Udinama završen bez golova. Brkić branio za Udineze, Basta nije igrao, kao Ni Janković za Đenovu.

14.15 - Udineze i Đenova odigrali meč bez golova. Željko Brkić branio za Udine, Basta nije bio u timu, kao ni Boško Janković u ekipi Đenove. 

10.00 - Menadžer Mančester Junajteda Aleks Ferguson pozvao je Rija Ferdinanda da se oprosti od reprezentacije Engleske i posveti klupskoj karijeri.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fudbal uživo: Nastavljena Serija A

Izvor: RTS, 30.Sep.2012

Od 15 časova počelo šest mečeva Serije A, dok će Inter i Fjorentina početi u 20.45. Udineze i Đenova već odigrali utakmicu koja je završena bez golova...15.00 - Počeli su mečevi Serije A: Atalanta - Torino, Bolonja - Katanija, Kaljari - Peskara, Lacio - Sijena, Palermo - Kjevo, Samprodija...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.