Fudbal u Portugalu ove godine na dan izbora

Izvor: Akter, 04.Sep.2015, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbal u Portugalu ove godine na dan izbora

Utakmice fudbalskog prvenstva Portugala ove godine će se prvi put u istoriji demokratskih izbora u toj zemlji održati na dan glasanja

Do sada je bilo uobičajeno da se utakmice ne održavaju na dan izbora, a mnogi u Portugalu sada smatraju da sport dobija veću pažnju od politike.

Nacionalna izborna komisija Portugala je izrazila zabrinutost, zbog toga što, kako je rekao njen portparol Žoao Almeida, nije uobičajeno da se veći događaji održavaju na dan >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << glasanja.

Vodeća tri kluba, Benfika, Porto i Sporting igraće u nedelju, 4. oktobra svoje utakmice nacionalnog šampionata Portugala, isti dan kada će se održati izbori za novu vladu.

To, ipak, neće sprečiti ljubitelje fudbala da glasaju, s obzirom na to da će biračka mesta biti otvorena 11 sati.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Akter...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.