Izvor: DANuBeogradu.rs, 26.Feb.2020, 08:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbal: Super liga Srbije 2019/20, 23. kolo

U sredu, 26. februara 2020. igraće se Super liga Srbije. U Beogradu će, u okviru vanrednog 23. kola, biti odigrane tri utakmice. Rad dočekuje Javor posle iznenađujuće pobede nad Napretkom u prethodnom kolu i begu sa poslednjeg mesta. Obe ekipe su u teškoj situaciji, pri dnu tabele, pa se očekuje veoma zanimljiva utakmica. Stanje u … Članak Fudbal: Super liga Srbije 2019/20, 23. kolo se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

PES počinje ovog vikenda

Izvor: RTS, 26.Feb.2020

Treću godinu na programu memorijala "Igrajmo za šesnaest" je jedan od najpopularnijih elektronskih sportova, fudbal – PES. I ove godine veliko interesovanje vlada za učešće u ovom turniru, prijavljeno je 48 takmičara u obe konkurencije. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.