Izvor: DANuBeogradu.rs, 17.Apr.2019, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbal: Super liga Srbije 2018/19, 32. kolo

Drugo kolo doigravanja, tj. 32. kolo ovogodišnje Super lige Srbije na programu je od 19. do 21. aprila, a u Beogradu će se igrati tri meča. U okviru prej-ofa igra se meč Čukarički – Crvena zvezda. Posle poraza od Partizana u prošlom kolu „Brđani“ igraju još jedan težak meč: u goste im dolazi tim koji … The post Fudbal: Super liga Srbije 2018/19, 32. kolo appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Finalni košarkaški turniri juniora i kadetkinja u Beogradu

Izvor: DANuBeogradu.rs, 17.Apr.2019

Predstojećeg vikenda na programu su finalni turniri košarkaške Juniorske lige Srbije i Ženske kadetske lige Srbije. Domaćin F8 Roda juniorske lige Srbije je Crvena zvezda, a turnir je na programu od petka 19. do nedelje 21. aprila 2019. u FMP areni u Železniku. Finale je zakazano za nedelju 21....

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.