Fudbal: Grošničani poraženi u baražu

Izvor: Šumadija Press, 19.Jun.2015, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbal: Grošničani poraženi u baražu

IBAR – VODOJAŽA 2:1 (1:0)

LEPOSAVIĆ – Stadion: FK Ibar. Gledalaca: 300. Sudija: Ivan Nikitović (Čačak). Strelci: Radosavljević u 23. i Pajić u 90. minutu za Ibar, Živić u 60. minutu za Vodojažu. Žuti kartoni: Simić, Mišković (Ibar), Rakić i Živić (Vodojaža).

IBAR: Milanović, Kostić, Simić, Mijailović, Mišković, A. Milojević, N. Milojević, Radosavljević, (Nićiforović), Jakovljević, Maksimović, Jevremović (Pajić).

>> Pročitaj celu vest na sajtu Šumadija Press << />VODOJAŽA: Milovanović, Maslać, Đokić, Đorović, Petrović, Rakić, Radulović (Despotović), Vuković, Savić, Živić, Milutinović.

IGRAČ UTAKMICE: Aleksandar Živić (Vodojaža).

U baražu za opstanak u Zoni „Morava“ fudbaleri Vodojaže, kao jedanaestoplasirana ekipa, u prvom susretu sa prvakom Okružne lige Kosovska Mitrovica poraženi su od Ibra u Leposaviću na Kosovu i Metohiji sa 2:1.

Grošničani su otputovali u nekompletnom sastavu, bez napadača Radojičića i još nekih prvotimaca. U susretu sa slabijom ekipom domaćina, koji je osvojio prvo mesto u svojoj ligi u konkurenciji svega pet ekipa, ni Grošničani se nisu proslavili. Odigrali su ispod svojih mogućnosti, a najviše je škripalo u realizaciji. Imali su dve-tri dobre prilike da obezbede pobedu u prvom od dva susreta sa Ibrom, ali nisu uspeli da savladaju domaćeg golmana Milanovića.

Ibar je iskoristio jednu od svojih šansi i u 23. minutu pogotkom Radosavljevića preciznim udarce sa 16 metara došao do rezultatske prednosti, što je propraćeno burnim aplauzom domaćih gledalaca, koji su bodrili svoje ljubimce i stvarali pravu sportsku atmosveru.

Polovinom drugog poluvremena, Grošničani su uspeli da postignu pogodak, koji im mnogo zanči u revanšu. Živić je šutirao, a u gužvi Ibra lopta je zakaćila jednog od odbrambenih igrača i i završila u mreži domaćeg golmana. I kada se očekivalo da će se utakmica završiti bez pobednika Vodojaža je primila i drugi pogodak. U poslednjem minutu igre, posle velike gužve u pterecu Grošničana i odbijanja lopte najbolje se snašao rezervista Pajić, koji je sa metar-dva postigao pobedonosni gol što je izazvalo oduševljenje domaćih igrača i navijača.

Nastupili smo bez nekoliko prvotimaca i nismo odigrali kako smo očekivali protiv slabije ekipe od nas. Ipak, postigli smo gol što može da bude odlučujuće u revanšu. Očekujemo u nedelju da ćemo nastupiti u kompletnom sastavu i da ćemo uspeti da izborimo pobedu za opstanak u Zoni „Morava“, jer imamo kvalitetniji tim, koji se u ovom rangu takmiči 12 godina – rekao nam je Duško Matić, trener Vodojaže posle jučerašnje prve baražne utakmice u Leposaviću.

Revanš-utakmica sa Ibrom odigraće se u nedelju na igralištu u Grošnici sa početkom u 17,30 časova.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Šumadija Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Šumadija Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Šumadija Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.