Fjorentina dobija novi stadion od 300 miliona evra

Izvor: Blic, 22.Sep.2014, 23:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fjorentina dobija novi stadion od 300 miliona evra

Italijanski fudbalski klub Fjorentina dobiće novi stadion kapaciteta 40 hiljada mesta, koji će koštati više od 300 miliona evra, objavio je gradonačelnik Firence Dario Nardela.

"Izgradnja novog stadiona se kosi sa javnim životom grada. Mislim da bi Firenca trebalo da se prilagodi Italiji, kao i drugim evropskim gradovima, sa modernim objektima", rekao je Nardela prilikom predstavljanja projekta.

Novi stadion >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Fiorentine trebalo bi da se izgradi u mestu Mersafir, gde se trenutno nalazi najveća pijaca u gradu. Fiorentina trenutno igra na stadionu Artemio Franki kapaciteta 47.282 mesta, koji je izgrađen 1931. godine, a obnovljen 1990. zbog Svetskog prvenstva.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fiorentini od Firence " stadion

Izvor: B92, 23.Sep.2014, 00:07

Italijanska Fiorentina dobiće nov stadion kapaciteta 40 hiljada mesta, koji će koštati više od 300 miliona evra, objavio je gradonačelnik Firence Dario Nardela..."Izgradnja novog stadiona se kosi sa javnim životom grada. Mislim da bi Firenca trebalo da se prilagodi Italiji, kao i drugim evropskim...

Nastavak na B92...

Fiorentini novi stadion

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Sep.2014

Italijanska Fiorentina dobiće novi stadion kapaciteta 40.000 mjesta, koji će koštati više od 300 miliona evra, objavio je Dario Nardela, gradonačelnik Firence...Novi stadion Fiorentine trebalo bi da se izgradi u mjestu Mersafir, gdje se trenutno nalazi najveća pijaca u gradu. Fiorentina trenutno...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.