Fiorentina: Berbatov ne zaslužuje naš dres

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Avg.2012, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fiorentina: Berbatov ne zaslužuje naš dres

Fudbalski klub Fiorentina saopštio je da je transfer napadača Mančester Junjateda Dimitra Berbatova propao zbog neodgovornog ponašanja bugarskog fudbalera, ali i uticaja drugih klubova.
Delovalo je da je prelazak Berbatova u Fiorentinu bila gotova stvar, ali su se u igru za 31. godišnjeg napadača uključili šampion Serije A Juventus i engleski Fulam, prenosi Bi-Bi-Si.
Ovo je posledica arogantnih i nepravednih akcija klubova, koji ne znaju za pristojnost, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << fer-plej i etiku u sportu. Što se tiče Berbatova, bez obzira na njegove karakteristike, u ovom trenutku možemo da kažemo da smo srećni jer nije došao. On ne zaslužuje da dođe u naš grad i nosi dres Fiorentine – kaže se u saopštenju Fiorentina.
Čelnici Fulama i Juventusa odbacili su optužbe Fiorentine.
Ponašali smo se maksimalno pošteno i počeli smo pregovore onog trenutka kada je Berbatrov odbio uslove Fiorentine. U međuvremenu uključio se i Fulam. Želeli smo da iskoristimo situaciju koja se pojavila na tržištu, ali je on odlučio da zbog porodice ostane u Engleskoj – rekao je generalni direktor Juventusa Đuzepe Marota.
Berbatov je na Old Traford stigao 2008. godine iz Totenhema za 30 miliona funti, ali je zbog jake konkurencije u poslednje dve sezone izgubio je status standardnog prvotimca.
Za Junajted je odigrao 149 utakmica i postigao 56 golova.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.