Izvor: Radio 021, 19.Jun.2020, 15:20

Finale Kupa Srbije na "Karađorđu", ali preko video-bima

Fudbalski klub Vojvodina organizovaće gledanje meča finala Kupa Srbije između Vojvodine i Partizana na svom stadionu, putem video-bima.

Voša je nominalno domaćin meča koji se igra u Nišu. A odluka da se u ovom gradu igra finale takmičenja izazvala je negodovanje, kako navijača, tako i uprave crveno-belih.

"Usled nerazumne odluke da se finale Kupa Srbije igra u Nišu, Novosađani i svi ostali >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Vošini simpatizeri će meč gledati u svom gradu, na svom stadionu, preko video-bima ispred natkrivene zapadne tribine stadiona 'Karađorđe'. Dođite da u srdačnoj i veseloj atmosferi gledamo naš tim u borbi za pehar i da se, nadamo se, posle meča svi zajedno radujemo", navode u klubu.

Finale Kupa igra se u sredu, 24. juna, sa početkom u 19 časova.

Odluka da se finale igra u Nišu izazvala je negodovanje Firmaša, koji su rekli će bojkotovati utakmicu, dok je klub saopštio da je primetna težnja da Vojvodina bude uskraćena za podršku navijača.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Finale Kupa Srbije i na "Karađorđu"!

Izvor: Sportske.net, 19.Jun.2020

Snašli su se u Vojvodini...U sredu 24. juna ekipa Vojvodine igra protiv Partizana finale Kupa Srbije, ali u Nišu, ne na "Karađorđu" kako su se nadali...U znak protesta navijači novosadskog kluba neće putovati u Niš, a klub im je omogućio gledanje utakmice na "Karađorđu"....."Usled nerazumne...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.